Hirdetés

A Boba Fettet alakító színész sem teljesen elégedett a sorozattal

|

Temuera Morrison egy interjúban beszélt arról, hogy míg nagyon hálás a lehetőségért, visszatekintve azért ő is máshogy csinált volna egy-két dolgot.

Hirdetés

A hetekben végre elkezdődött a régóta várt Obi-Wan Kenobi tévésorozat, viszont nem feledkezhetünk meg róla, hogy idén már végigizgulhattunk egy Star Wars témájú sorozatot a The Book of Boba Fett formájában, ami a kissé megtévesztő cím ellenére inkább azt a célt szolgálta, hogy előkészítse a  The Mandalorian harmadik évadát.

Persze megvoltak a sorozatnak a maga kiváló pillanatai, mégis megosztotta a közönséget az évad első fele, amelyet sokan eseménytelennek és vérszegénynek éreztek, főleg annak tükrében, hogy a Star Wars univerzumának legmenőbb fejvadásza a főszereplő.

Hirdetés

Ezt bizonyosan a karaktert alakító Temuera Morrison is érzi, ugyanis nemrég a Screenrantnek adott interjújában beszélt arról, hogy az idő miként változtatta meg a véleményét a sorozatról:

"Lehengerlő az a sok pozitív visszajelzés és szeretet, amit a rajongóktól kaptam. Büszke vagyok és hálás, amiért szerepelhettem ebben a sorozatban, és hogy dolgozhattam Ming-Naval. Nagyon jó volt köztünk a kémia, könnyű volt vele együtt dolgozni. Ő volt a bizalmasom és tényleg csapatmunka volt.

Amikor valamit nem tudtam, rengeteg segítséget kaptam a stábtól. Még így is hatalmas utazás volt Boba Fett számára, meg kellett találnunk az utat, ahonnan jött, illetve azt, hogy merre szerettük volna kísérni. Be kellett mutatnunk a buckalakókat és megadni azt a családias környezetet.

Ahogy visszatekintek rá, nem is tudom. Jól esik visszaemlékezni, de vannak dolgok, amiket talán egy kicsit máshogy csináltam volna."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Morrison nem ment bele a részleteibe annak, hogy pontosan mivel volt elégedetlen a sorozat kapcsán, de mindenképpen pozitív, hogy képes kritikus szemmel hozzáállni a saját munkájához, hiszen talán ennek köszönhetően jobban sikerül majd kihasználni a karaktert a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)