Hirdetés

A Borat 2 botrányát egyik fél sem hagyja szó nélkül, még maga Borat sem

|

Rudy Giuliani, Trump személyes ügyvédje a Borat 2-ben rejtett kamerák előtt került elég félreérthető helyzetbe egy álriporter nővel, várható volt, hogy ebből nyilatkozatháború lesz.

Hirdetés

A Borat 2-ről írt kritikánkban is kitértünk arra, hogy a film által kavart hullámok egyetlen komolyabbnak mondható botrányt eredményeztek, de jól mutatja a 2020-as helyzet az Egyesült Államokban, hogy igazán nagy balhé még ebből sem kerekedett.

A film egyik rejtett kamerákkal rögzített jelenetében ugyanis Rudy Giuliani, Donald Trump személyes ügyvédje, New York korábbi polgármestere lett, a republikánusok ismert alakja egy álinterjú után itallal a kezében visszavonul egy hotelszoba hálórészébe Borat filmbéli lányával, Maria Bakalova színésznővel, majd ledől az ágyra, és a nadrágjában turkál.

Giuliani indoklása szerint mindössze annyit történt, hogy levette mikroportját, ezután pedig visszagyömöszölte nadrágjába a kilógó ingét, és a felvételeket látva tényleg ez a helyzet. Kérdéseket vet fel azonban az, hogy mennyire természetes ilyen helyzetbe keveredni, illő-e riporternőkkel franciaágyakon heverészve italozgatni. 

Hirdetés

A film a nézőre bízza ennek megítélését, de persze a fél világ ezzel a jelenettel foglalkozik. Giuliani  azt állítja, azért próbálják csak bemocskolni őt, mert épp most leplezte le Joe Biden (a demokrata elnökjelölt) korrupciógyanús ügyeit.

Nem túl meglepő módon maga Borat is reagált az ügyre a tőle várható stílusban, az alábbi rövidke videóban azt mondta el, hogy ami csak egy ártatlan "sexy time" volt Giuliani és az ő 15 éves lánya között (Borat lánya csak a filmben 15 éves, Maria Bakalova valójába már elmúlt 24), azt a "fake news média" (természetesen a zsidók) valami undorítóvá akarja változtatni.

A Good Morning America műsorban pedig Sacha Baron Cohen immár civilben is elmondta véleményét. Úgy fogalmazott, bele sem mer gondolni hogyan szokott az elnök ügyvédje egyébként viselkedni más újságírónőkkel, ha azt gondolja, a filmben látottakkal minden rendben van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)