Hirdetés

A Borzalmak városa remake végre elfeledteti velünk a csillogó bőrű vámpírokat

|

Legalábbis ezt ígéri a Top Gun: Maverick színésze, Lewis Pullman.

Hirdetés

Bram Stoker Drakulája óta számos feldolgozást kaptak már a vámpírok, voltak emlékezetesek (mint az Interjú a vámpírral, a Penge és a Hétköznapi vámpírok) és fájdalmasak (elég a Vámpíros filmre és a BloodRayne-re gondolni) is közöttük, de mindegyik megtalálta a maga közönségét. Noha a 2008-ban berobbant Alkonyat franchise szép szeletet harapott ki magának a zsáner tortájából, azonban azóta már számos nyakat szívtak ki a vásznon és tévéképernyőkön egyaránt, és Robert Pattinson is régen levetkőzte magáról a csillogó bőrű vérszívó, Edward Cullen skatulyáját. 

Hirdetés

A témáról a Top Gun: Maverick egyik színészének, Lewis Pullmannak is megvan a véleménye, aki a Borzalmak városa című Stephen King-regény legújabb adaptációjának főszereplője lesz. Pullman a ScreenRantnek adott nyilatkozatában árulta el, hogy mire törekednek a leginkább a remake-kel: 

"Nagyon izgalmas visszahozni a vámpírokat. Egy kicsit csillogóvá váltak, és nem olyan ijesztőek. Eredetileg félelmetesek voltak. Gary [Dauberman rendező] nagyon szeretné ezt visszahozni, és szerintem a film ezt meg is fogja tenni. A forgatáson többször is megrémültem, szóval ez jó jel. Úgy vélem, nagyszerű munkát végzett."

Gary Dauberman (Annabelle 3, Az, Az apáca) filmjében Pullman alakítja majd azt az írót, aki inspirációt keresve visszatér a gyermekkori otthonába, ahol felfedezi, hogy szülővárosát egy vámpír fenyegeti. Összeránt hát egy szedett-vedett csapatot, hogy harcoljon a vérszívó ellen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


De a színész szerint a feldolgozás nem csak a vámpírok miatt lesz különb az Alkonyatnál: 

"Két okból is ijesztőnek mondható! Először is ez Stephen King, és az örökség nem véletlenül erős. És aztán az anyag miatt is. A Borzalmak városa egyszerűen az egyik legmenőbb könyv, és szerintem oka van annak, hogy miért nem készült belőle játékfilm. Csináltak belőle kétrészes sorozatot, de ez egy nagyon hosszú könyv. Nehéz ezt egy nagyjátékfilmbe sűríteni, de Gary Dauberman igazán rátapintott ennek a műfajnak a vénájára. Úgy érzem, hogy van szabadsága egy kicsit játszani vele, és újraalkotni azt."

Amerikában szeptemberben kiderül, hogy Pullman filmje le tudja-e pipálni bármiben az Alkonyatot, és remélhetőleg a hazai mozikban is láthatjuk majd a képzeletbeli párbaj végeredményét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)