Hirdetés

A Bosszúállók még egy eredeti tagja hagyhatja el végleg a Marvel filmes univerzumát

|

A Thort megszemélyesítő Chris Hemsworth hamarosan tényleg leteheti a fejszét.

Hirdetés

Több mint egy évtizede fontos szereplője már a Marvel filmes univerzumának a Chris Hemsworth által megformált Thor Odinson, aki számos szuperhős oldalán feltűnt a Bosszúállók-filmekben, de három önálló kalandot is kapott. Sőt rövidesen megérkezik a mozikba a negyedik Thor-film Taika Waititi rendezésében, ami lehetséges, hogy egyúttal a színész MCU-s pályafutására is pontot tesz.

Korábban már pletykáltak arról, hogy a Thor: Ragnarök lesz Hemsworth utolsó mozija Thorként, de ez utóbb butaságnak bizonyult, a Bosszúállók: Végjáték befejezése pedig egészen új irányba terelte az asgardi istenség karrierjét.

Hirdetés

A júliusban érkező Thor: Szerelem és mennydörgés az előzetesek alapján hasonlóan izgalmas izgalmas és nem utolsósorban szórakoztató kalandokat tartogat számunkra, és maga Hemsworth is elismerősen nyilatkozott róla a Wired interjújában. Furcsa is lett volna, ha nem így tesz, de sajnos más téma is szóba került. A színész elmondása szerint elképzelhető, hogy a negyedik Thor egyben az utolsó MCU-s filmje is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hemsworthhöz közel áll ez a karakter, és továbbra is szívesen bújna a bőrébe, ha erre vágynának a rajongók. Viszont szerinte a szereppel az is együtt jár, hogy egyre nehezebb lesz valami olyat nyújtani a nézőknek, amit még nem láttak. És habár ez nem tűnik hivatalos búcsúnak, nem árt észben tartani, hogy a júliusban érkező filmben új tulajdonosa van Mjölnirnek, így simán elképzelhető, hogy a kaland végén Odin fia tényleg átadja majd a stafétát női utódjának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)