Hirdetés

A Bosszúállók: Ultron kora csapata együtt hülyéskedett egy tévéshow-ban

|

A Bosszúállók Jimmy Kimmelnél jártak és két csapatban küzdöttek egymással Amerika egyik kedvenc tévés vetélkedőjében.

Hirdetés

Ha esetleg a 124 trailer ellenére elfelejtettétek volna, hamarosan érkezik a Bosszúállók: Ultron kora. Nálunk talán már csak Amerika várja jobban a legújabb Avengers-film premierjét, úgyhogy a Marvel minden lehetőséget megragad, hogy emlékeztesse a nézőket.

Hétfő este Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson és Jeremy Renner ellátogattak Jimmy Kimmel műsorába, ahol két csapatra bontva mérkőztek meg egymással az ország egyik leghíresebb tévés vetélkedőjének leegyszerűsített változatában. A Family Feud még átlagemberekkel is nagyon szórakoztató (érdemes YouTube-on utánanézni a cuccnak), viszont a Bosszúállók sztárjai nyilván rátesznek még egy lapáttal.

Hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)