Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték egyik rendezője reagált a Marvelt ért kritikákra

|

Nem teljesen úgy alakult az MCU negyedik fázisa, ahogy a rajongók várták, aminek hangot is adtak - Anthony Russo ezzel kapcsolatban nyilatkozott most.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték egy grandiózus, sok éven át tartó történetszálat zárt le olyan közkedvelt karakterek elbúcsúztatásával, mint Tony Stark, Steve Rogers és Natasha Romanoff, így nem meglepő, hogy sok nézőnél az jelentette a franchise csúcsát. Az MCU negyedik fázisa lényegében egy reakció erre a nagy volumenű eseményre, illetve stafétaátadások és karakterbemutatások tárháza.

A közösségi visszajelzésekből és a rajongói értékelésekből azonban az látszik, hogy sokan nem elégedettek azzal az irányvonallal, amerre a Marvel jelenleg tart, legutóbb a Thor: Szerelem és mennydörgésnél, valamint a Ms. Marvel sorozatnál volt megfigyelhető ez. 

Hirdetés

Az Amerika Kapitány (A Tél Katonája, Polgárháború) és Bosszúállók (Végtelen háború, Végjáték) filmeket jegyző Russo testvérek egyik tagja, Anthony Russo azonban korántsem látja ilyen komoran a helyzetet, ahogyan azt az NBC-nek nyilatkozva ki is fejtette: 

"A következő a helyzet. Az MCU egész életében voltak hullámvölgyek és hullámhegyek, természetesen lesz egy hullámvölgye annak, hogy az emberek hogyan vélekednek róla a legújabb kínálat alapján. De azt hiszem, a nap végén még mindig nagyon ambiciózusak a történetmesélés megközelítését illetően. Kísérleteznek. Új kifejezési formákat keresnek, hogy a közönséget izgalomban tartsák és meglepjék. Még mindig úgy tűnik, hogy van egy fontos kreatív kódjuk és folyamatuk, amit követnek, szóval úgy gondolom, hogy még mindig sok lehetőség van az MCU-ban. Nem vesztettük el a hitünket benne, az biztos".

A következő Marvel-tartalom, amit látni fogunk, az az I Am Groot sorozat lesz a Disney+-on, amit ugyanezen a platformon a She-Hulk követ augusztusban. Ami a mozikat illeti, november 10-én számíthatunk a Fekete Párduc folytatására.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige pedig várhatóan még több tervről rántja le majd a leplet és már bejelentett projektekből mutat valamit a héten megrendezésre kerülő San Diegó-i Comic-Conon, valamint a szeptemberi D23 expón. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)