Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték rendezői egy harmadik szuperhőst is eljátszatnának Chris Evansszel

|

Fáklya és Amerika Kapitány után egy újabb ikonikus szerepben képzelték el a népszerű színészt.

Hirdetés

Chris Evans karrierjének egy szakasza lezárult, legalábbis az amelyikben ő a Marvel filmes univerzumának aktuális Amerika Kapitánya. A színész azonban nem rejtette véka alá, hogy a Fantasztikus Négyes Fáklyájaként még szívesen menne egy kört, ha lehetőséget kapna rá, de Joe és Anthony Russonak közben más elképzeléseik vannak.

ComicBook.com meghívta egy interjúra a Bosszúállók: Végjáték rendezőit, és a beszélgetés közben az a kérdés is felmerült, hogy a Russo fivérek hogy milyen szerepet adnának legközelebb Chris Evansnek egy MCU filmben.

Hirdetés

Joe pillanatnyi hezitálás nélkül rávágta, hogy Wolverine, azaz Rozsomák a tökéletes választás.

"Evans elképesztően sokoldalú, és nagyon ért a testének irányításához. Elképesztő színész, de semmi köze Amerika Kapitányhoz. Nem sértésből mondom, csak Steve egy kimértebb, csendesebb alkat. Chris egy karizmatikus és vicces energiabomba. Imádnám, ha eljátszhatná mondjuk Rozsomákot."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mondjuk Rozsomák sem feltétlenül a Marvel legtöbbet tréfálkozó szuperhőse, de spongyát rá. Mindenesetre gyanúsan sokat emlegetik Chris Evanst mostanában a Marvellel és esetleges újabb szerepekkel kapcsolatban,  ezért nem lennénk meglepődve, ha végül visszacsábítanák az MCU-ba. A multiverzum bevezetése óta pedig már tudjuk, hogy semmi sem lehetetlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)