Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték rendezői meséltek kicsit a készülő Herkules filmjükről

|

Anthony és Joe Russo az 1997-es Herkules animációs film nagy rajongói, így egyből rohantak a Disney fejeseihez, amikor megtudták, hogy tervben van az élőszereplős változat.

Hirdetés

Ahogy a régi mondás tartja: "A rózsa piros, az ibolya kék, a Disney élőszereplős remake-vonatán nincsen fék." Mi is írtunk arról, hogy új Herkules film készül, melynek produceri munkálatait nem mások vállalták el, mint a legutóbbi két Amerika Kapitány és Bosszúállók mozi rendezői, Joe és Anthony Russo, akik bevallásuk szerint nagy rajongói a görög félistennek, és tele vannak ötletekkel az adaptáció kapcsán, bár a nagy egész koncepció messze van.

Hirdetés

Magam is a legjobban sikerült Disney animációs filmek közé sorolom az 1997-es Herkulest, és izgatottan várom, hogy mit tudnak kihozni belőle a Russo-fivérek, akik a Marvel univerzumban már bizonyították, hogy az adaptációk terén tudnak maradandót alkotni. Most elmondták, hogy vannak ötleteik a megvalósítás kapcsán, de még maguk sem tudják, hogyan nyúljanak hozzá az alapanyaghoz: 

"Egy másik történetet mesélünk majd el [mint az animációs film]. Szerintem valami olyasmit csinálunk, ami benne van az eredeti film vérkeringésében és abból táplálkozik, de ezzel együtt új elemeket hozunk majd bele."

Azt a döntést csak támogatni tudjuk, hiszen Az oroszlánkirály kapcsán remekül megmutatkozott, hogy ami animációs filmben működik, az élőszereplős (már amennyire a számtógéppel valósághűen meganimált állatok kapcsán beszélhetünk ilyenről) formában már nem biztos, hogy megállja a helyét.

Anthony Russo arról is beszámolt, hogy egyelőre azt sem döntötték el, hogy musical formában valósítsák-e meg a filmet, mint amilyen az animációs volt, de annyit megígért, hogy a zene mindenképpen fontos szerepet játszik majd benne. 

Ti örültök, hogy készül a Herkules film, vagy inkább nem bolygatnátok Zeusz fiának történetét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)