Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték rendezői modern Karácsonyi ének filmet készítenek

|

Charles Dickens klasszikusát új oldalról közelítik meg a Russo-tesók.

Hirdetés

Charles Dickens 1843-ban írta meg minden idők egyik legismertebb ünnepi történetét, a Karácsonyi éneket (angolul A Christmas Carol), amelyből számos feldolgozás készült már a megjelenése óta - Dan Stevens főszereplésével még magáról az íróról is született film Az ember, aki feltalálta a karácsonyt címmel.

A Karácsonyi éneket láthattuk már horrorisztikusabb és mesésebb köntösben, sőt musicalben is, a Bosszúállók: Végtelen háborút és Végjátékot is rendező Russo-tesók pedig most egy új színt visznek a koncepcióba.

Hirdetés

Egy forgatókönyvíró-duó, Mark Swift és Damian Shannon árulták el Twitteren, hogy a Russo-tesók megbízták őket a Karácsonyi ének modern változatának megírásával, azóta pedig minden létező feldolgozást megnéztek. Ezek közül pedig a Muppet-verzió volt az egyik legjobb, amit minden karácsonykor látni kell. Azt is hozzátették, hogy reményeik szerint 2021-ben az ő adaptációjuk is elkészül. Az írók olyan filmeket jegyeztek idáig, mint a Freddy vs. Jason, a Péntek 13 és a Baywatch, valamint többek között ők dolgoznak a Bermuda-háromszögről készülő mozi szkriptjén is. 

Ti kiket tudnátok elképzelni a főbb szerepekbe ebben a modern változatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)