Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború egyik hétköznapi jelenete ihlette a WandaVision sorozatot

|

Beigazolódott, amit az eddigi trailerek alapján már gyaníthattunk.

Hirdetés

Sorozatok egész hada érkezik a Disney+ kínálatába az elkövetkezendő években, ennek köszönhetően pedig a Marvel filmes univerzuma is alaposan ki fog bővülni, de nemcsak új karakterek kapnak saját szériát a streaming platformon. A tervek szerint január 15-én indul a WandaVision, amiben a Skarlát Boszorkány és Vízió kerülnek reflektorfénybe, és nagyon úgy tűnik, hogy lesznek valóban nyugisabb pillanatai a cselekménynek.

Hirdetés

A jelek szerint ugyanis nagy hatással volt a sorozat alapjaira a 2018-as Bosszúállók: Végtelen háború egyik egyszerűbb jelenete, amikor nem a szuperhősködés került előtérbe. Erről maga a showrunner, Jack Schaeffer beszélt nemrég. Állítása szerint nagyon szerette az MCU hétköznapibb jeleneteit, és külön kiemelte a Végtelen háború azon jelenetét, amikor a Skarlát Boszorkány és Vízió kicsit félrerakják a hősködést, hogy együtt lehessenek Skóciában.

Schaeffer egyébként a Fekete Özvegy film sztorijának megalkotása közben is gondolt arra, hogy milyen lehet a címszereplő élete a valódi világban. Ha titeket is foglalkoztat a szuperhősök életének ezen része, akkor van egy jó hírünk, ugyanis a WandaVision sorozatban több alkalommal is láthatjuk majd a főszereplőket otthonosabb környezetben. Erre már az eddigi trailerek alapján is számíthattunk, habár valószínűleg nem tart majd sokáig a családi idill a szériában, így gyaníthatóan a szuperhősködés sem kerül háttérbe.

Ti várjátok már a WandaVision sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)