Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború színészeit is meglepte, hogy el fognak porladni

|

Elizabeth Olsen izgalmas kulisszatitkot osztott meg a film forgatásáról.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború és Végjáték egy olyan izgalmas időszakot zárt le a Marvel Filmes Univerzum történetében, amit nagyon nehéz lesz megismételni, ezt pedig nagyban köszönhettük annak, hogy mindkettő film milyen érzelemdús történésekkel ostromolta a rajongók lelkét. 

A Végtelen háború például azzal fejeződött be, hogy kedvenceink hősies küzdelmének ellenére Thanosnak sikerült csettintenie a Végtelen kesztyűvel, így a Végtelen kövek energiáját használva az univerzum élőlényeinek a felét elporlasztotta - beleértve olyan karaktereket is, mint Doctor Strange, Drax, Űrlord, Bucky Barnes, Nick Fury, Fekete Párduc és Wanda Maximoff. 

Hirdetés

Az utóbbit játszó Elizabeth Olsen most a Variety-nek adott interjújában árulta el, hogy a színészeknek fogalmuk sem volt, hogyan fog zárulni a Végtelen háború, mivel a forgatókönyvből kihagyták azt a részt, ahol többük elporlad, szóval csakis akkor szembesültek a dologgal, amikor eljutottak azokhoz a jelenetekhez a forgatási menetrendben: 

"Nem tudtam, hogy el fogok porladni, amíg le nem forgattuk. Ezt aznap mondták el nekünk. Mindannyian elmentünk a furgonhoz, ahol egy csomó felszerelés volt, hogy megmutassák nekünk a previzualizációt: Scarlett [Johansson], Chris [Hemsworth], Chadwick [Boseman], Sebastian [Stan]. Mindannyian ott voltunk a furgonban, és azt mondták: »Ez fog történni. El fogtok tűnni.« Erre mi: »Oké«. Sokkoló volt. Úgy értem, nem tudtuk. Azt hittük, hogy a filmnek másképp lesz vége."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Olsen elmondta, hogy beavatták a Bosszúállók-filmek néhány szereplőjének sorsába, például Tony Starkéba, akinek a temetését egymás között "Az esküvőként" emlegették, de a csettintés meglepetés volt, mivel a forgatókönyvnek csak azon részét kapja meg, ami rá vonatkozik, ám hogy mi történik a film többi részében, azt a Russo-testvérek csak röviden foglalták össze. A Marvel egyébként úgy korlátozta a forgatókönyvhöz való hozzáférést, hogy a dokumentumot egy bizonyos iPaden tartotta, amelyhez csak egy biztonsági őr által felügyelt irodában lehetett hozzáférni. 

Hogy Wanda Maximoff sorsa mi lesz a Marvelnél, azt még csak találgathatjuk Kevin Feige szavai alapján, de könnyen lehetséges, hogy a karakter ott lesz a következő két nagy csapatfilmben (a Bosszúállók: A Kang-dinasztia 2025 májusában, a Titkos háború pedig 2025 novemberében jön).  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)