Hirdetés

A botrányos múltú fiatal tehetség jégre vitte Wednesday híressé vált táncát

|

Kamila Valieva új szintre emelte a "Wednesday-táncot".

Hirdetés

Erős a gyanúm, hogy a keményvonalas műkorcsolyarajongók kívül nem sokan ismerik Kamila Valieva nevét, szóval kezdjünk gyorsan azzal, ki is ő: a mindössze még mindig csak 16 esztendős műkorcsolyázóhoz hatalmas sikerek és botrányok is kapcsolhatók. 2020-ban junior világbajnok lett, majd 2022-ben már a felnőttek között vált Európa-bajnokká, sőt a pekingi olimpián az orosz csapattal aranyérmet szerzett. Pár nappal az olimpiai arany elhódítása után azonban megérkezett egy még 2021 decemberében, orosz bajnokságon adott mintájának az eredménye, a doppingteszten pedig megbukott az ifjú tehetség. 

Az olimpiáról végül nem küldték haza (egyéniben így sem tudott már annyira koncentrálni, csak negyedik lett), a doppingügy teljes kivizsgálása pedig még mindig zajlik. 4 éves eltiltással néz majd szembe Kamila Valieva, ha végül a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elmarasztalja. Közben azonban Valieva aktívan korcsolyázik, és nemrég egy olyan előadást mutatott be, ami 2022 egyik legnagyobb TikTok-trendjét költözteti át a jégre.

Hirdetés

Valieva ugyanis az orosz műkorcsolya-bajnokság gáláján bemutatta a Netflix sorozata miatt híressé vált "Wednesday-táncot" - ehhez passzoló ruhával és sminkkel tette tökéletessé a produkcióját, amit alább ti is meg tudtok nézni.

Íme a végeredmény: 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)