Hirdetés

A Broadwayt is beveheti a Trónok harca

|

George R.R. Martin közreműködésével viszik színpadra Westeros történelmének egyik nagy, a sorozat történéseit is megelőző eseményét.

Hirdetés

Színpadra viszik a Trónok harcát, írta meg a The Hollywood Reporter. Hivatalos címe egyelőre még nincs a fejlesztés alatt álló produkciónak, az viszont kiderült, hogy A tűz és jég dala atyja, George R.R. Martin is kiveszi a részét a munkálatokból.

Martin az Orwell-féle 1984 2017-es Broadway-adaptációját is jegyző Duncan MacMillannel együtt írja a darab történetét, ami 16 évvel az HBO-s Trónok harca cselekménye előtt, a Westeros történelmének legnagyobb versengésének számító, 10 napon át tartó harrenhali nagy lovagi torna idején fog játszódni. Ily módon mind a könyvek, mind a sorozat szempontjából kulcsfontosságú eseményeket mesél majd el, és bár hivatalosan egy szereplőt sem jelentették még be, a fentebbiekből kifolyólag több népszerű karakter is felbukkanhat a színpadon, például Ned Stark, Lyanna Stark, Jaime Lannister, Robert Baratheon, Rhaegar Targaryen, Oberyn Martell vagy Ser Barristan Selmy is. Közleményében Martin látványos produkciót ígér a rajongóknak.

Hirdetés

Az alkotók 2023-ban szeretnék bemutatni a darabot, nemcsak New Yorkban, de a londoni West Enden, valamint Ausztráliában is.

Mindeközben a HBO-n is folyamatosan a 2019-ben véget ért Trónok harca világának elkövetkezendő évein dolgoznak: ami biztos, hogy érkezik a House of the Dragon című előzménysorozat, de ezenfelül öt projektről tudjuk mi is, hogy fejlesztés alatt áll, egyről pedig még 2019-ben derült ki, hogy elkaszálták. Martin nemhogy ezekben is közreműködik, de nemrég a csatornával is leszerződött öt további évre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)