Hirdetés

A Buffy egyik írója dolgozik az új Tomb Raider filmen

|

A Crystal Dynamics sikerén felbuzdulva a Paramount Pictures is belehúzott a Tomb Raider filmek újragondolásába.

Hirdetés

Tomb Raider tesztünk alapján Lara Croft jövőjét a játékplatformokon már bebiztosította a Crystal Dynamics, de mi a helyzet a nagyvászonnal? A 2003-as Lara Croft: Tomb Raider – Az élet bölcsője című felemás film óta – a pletykákat leszámítva - nem kaptunk semmilyen konkrétumot a franchise jövőjét illetően. Eddig.

A 2013-as Tomb Raider játék sikere valószínűleg jelezte az illetékesek felé, hogy a megfelelő kezekbe adva a filmváltozatot a mozik pénztárainál is lehetne némi pénzt keresni. Valószínűleg ennyi lökés kellett csak a Paramount Pictures (náluk van az adaptáció jogai) stúdiónak ahhoz, hogy felbérelje a Buffy, a vámpírok réme című sorozat egyik íróját, Marti Noxont a Tomb Raider reboot forgatókönyvének elkészítésére. Joss Whedon népszerű vámpírsorozata mellett a Frászkarika és A negyedik szkriptjét is ő írta (mondjuk ettől pont nem lett előrébb a ranglistán), valamint többek között besegített a Glee és Mad Men sorozatok íróinak is.

Az új Tomb Raider film – hasonlóan a játékhoz – Lara Croft fiatal éveire koncentrálna, mi akár a Camilla Luddingtont (fent) is szívesen viszont látnánk a már megszokott szerepében, de Rékunak sem mondanánk ellent. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)