Hirdetés

A Cowboy Bebop élőszereplős teasere reményt ad arra, hogy nem lesz ez rossz

|

Animerajongóként nem bízunk feltétlenül a Netflix csapatában, de a Cowboy Bebop kapcsán kezdünk reménykedni.

Hirdetés

Még nem tart ott a projekt, hogy rendes trailert kaphassunk a Netflix élőszereplős Cowboy Bebop sorozatából, de a főszereplők legalább már megmutatták magukat. A srácok összeültek egy egyperces teaserre, lényegében azért, hogy szót ejtsenek a zenészekről.

Aki attól fél, hogy a Netflix produkciós csapata tönkreteszi majd az ikonikus dallamokat, az most felszabadultan sóhajthat egy nagyot: a zenéért ezúttal is Yoko Kanno lesz a felelős.

Hirdetés

Még ha az animét nem is néztétek, akkor is biztos, hogy hallottátok már a dallamot, amit a Netflix széria teaserében, és az eredeti Cowboy Bebop intrókban hallhattunk.

A főszereplők egyébként küllemben tökéletesen passzolnak a szerepeikhez. Spike-ot John Cho alakítja, Faye Valentine-t Daniella Pineda, Jet Blacket pedig Mustafa Shakir. Vicious sajnos nem volt benne a teaserben, de őt Alex Hassell fogja életre kelteni.

A Cowboy Bebop élőszereplős változata idén ősszel érkezik a Netflixre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)