Hirdetés

A Cowboy Bebop japán szinkronjáról az anime színészei gondoskodnak

|

Aki esetleg az angolnyelvű eredeti helyett inkább japánra váltaná a hangsávot, az sok ismerőst fog hallani a mikrofonok mögött.

Hirdetés

Az eredeti Cowboy Bebop anime október 21-én felkerül a Netflixre, így aki még nem nézte végig a kult-klasszikust, az hamarosan bepótolhatja. Az élőszereplős sorozat november 19-én esedékes érkezése előtt erre még bőven lesz idő.

Az anime rajongóinak egyébként extra meglepetéssel készült a streamingóriás: az új élőszereplős sorozat japán szinkronjához ugyanis sikerült megszerezniük majdnem mindenkit az anime stáblistájáról.

Hirdetés

Sajnos Jet Black eredeti hangja, Unshō Ishizuka 2018-ban elhunyt, így az ő szerepét Taiten Kusunoki veszi át, míg Mao szerepét Kazuaki Ito helyett Masako Isobe kapta. Nobuyuki Hiyama sem tér vissza, helyette Romi Park (aki egyébként Edward Elric hangját adta mindkét Fullmetal Alchemist sorozatban, és Temarit alakította a Narutoban) lesz Shin szinkronhangja.

A stáblista többi szereplője viszont hiánytalanul visszatér, így Koichi Yamadera ismét megszólaltathatja majd Spike Spiegelt, és Megumi Hayashibara is csatlakozik hozzá Faye Valentineként.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egy kicsit mindig tartunk attól, hogy a Netflix esetleg a korábbiakhoz hasonlóan most is elkezdi drasztikusabban megpiszkálni kedvenc animéinket, de a Cowboy Bebop kapcsán úgy tűnik, hogy a srácok ezúttal tényleg igyekeznek az eredeti animesorozat szerelmeseinek kedvében járni. Talán most elkerülhetjük a Death Note-féle fiaskót, reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)