Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 trailer - elbír egy pók ennyi akciót?

|

A Sony közzé tette A csodálatos Pókember folytatásának második trailerét, amely keményen odateszi magát.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Marc Webb rendező nagyobb szintre kapcsolt, hiszen a korábbi epizódban még csak a Gyíkkal gyűlt meg a hálószövögető baja, most viszont már több gonosz is feni rá a fogát.

Hősünk legfőbb nemezise ezúttal Electro (Jamie Foxx) lesz, de Rhino (Paul Giamatti) és más ellenfelek is arra törekednek majd, hogy lecsapják azt a pókot. Ezen kívül is lesz elég fordulat a filmben, amelynek egy apró részét megpróbálták belesűríteni az alábbi, kimondottan hype-keltő trailerbe:

A csodálatos Pókember 2 magyar premierje 2014. május elsején lesz, de előtte még pár dologra kíváncsiak lennénk: 0:15 körül bal oldalt véletlenül van ott a Disney logója, vagy utalás valamire? 1:14-nél Doctor Octopus csápjai és a Keselyű nevű karakter szárnyai már előrevetítik a harmadik film gonoszait? Várjuk a válaszokat, kedves Sony!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)