Hirdetés

Akár Michael Fassbender is játszhatta volna A csodálatos Pókember főgonoszát

|

Végül nem az övé lett a szerep, de most megnézhetjük, nagyjából hogyan festett volna a színész a Gyíkként.

Hirdetés

A Marvel hálószövő szuperhősének több közismert ellenségével is találkozhattunk már a mozivásznon, Curt Connorsszal, vagyis a Gyíkkal például a 2012-ben megjelent A csodálatos Pókemberben. A gonosztevőt Rhys Ifans játszotta a filmben, de most fény derült egy újabb névre, ami szóba kerülhetett korábban a szerep kapcsán.

Hirdetés

Jerad Marantz közzétett az Instagramon egy koncepciós rajzot a Gyíkról, amit még a 2012-es filmhez készített. A bejegyzésből megtudhattuk, hogy a művész úgy alkotta meg a szereplőt, hogy az hasonlítson Michael Fassbenderre, ugyanis korábban elvileg ő is esélyes volt a szerepre. Aztán végül mégsem játszotta el Connors karakterét, de érdekességképen mindenképp érdemes lehet egy pillantást vetni a most előkerült rajzra.

Szerintetek illett volna a Gyík szerepe Fassbenderre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)