Hirdetés

A Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke nem hajlandó megnézni a Sárkányok házát

|

A színésznő egyetlen részt sem látott eddig, és ez a jövőben is így fog maradni. Azt is elmondta, miért döntött így.

Hirdetés

Ha volt is némi félsz az HBO vezetőségében az első, a tényleges bemutatóig is eljutott Trónok harca spin-offal kapcsolatban (ez ugye nem mindegyiknek sikerült), azt egy csapásra elsöpörte a Sárkányok háza minden várakozást felülmúló fogadtatása. Nézettségi rekordját még az alig egy hete debütált The Last of Us sorozatnak sem sikerült megdöntenie, Craig Mazin Neil Druckmann adaptációjában és be kellett érnie egy szerényebb, ám ugyancsak elismerésre méltó eredménnyel.

Sokan látták már tehát a Sárkányok házát (csak a pilot 10 millió nézőig jutott a premier napján), de meglepő módon nem tartozik közéjük Emilia Clarke, a Trónok harca egyik legfontosabb szereplőjét, Daenerys Targaryen nyolc évadon át megformáló színésznő.

Hirdetés

Emilia Clarke-ot, aki a január 19. és 29. között zajló Sundance Filmfesztiválon Chiwetel Ejioforral közösen forgatott romantikus sci-fijét, a The Pod Generationt népszerűsítette, a Variety munkatársa kapta el pár mondatra. Beszélgetésből kiderült, hogy bizony egyetlen epizódot sem látott még a Sárkányok házából. Hogy miért maradt ki az életéből a produkció, amely a számára világhírt hozó szerephez ezer szállal kapcsolódik, arra a következőt válaszolta.

"Nem láttam. Meg tudjátok ezt nekem bocsátani? Nagyon furcsa. Örülök, hogy megtörténik és örülök az elnyert díjaknak, de egyszerűen nem tudom rávenni magam. Annyira különös az egész, mintha valaki azt azt kérdezné, nem akarok-e részt venni azon az iskolai évfolyam-találkozón, ami nem is az én évfolyamom. Ezt érzem, és ezért elkerülöm."

Ami a Sárkányok házát illeti, a Golden Globe 2023-on díjazott sorozat még legalább egy körre biztosan vissza fog térni, de sajnos csak sokkal később, mint azt szeretnénk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)