Hirdetés

A Daredevil: Born Again forgatásáról érkeztek új fotók, fontos részletekről árulkodnak

|

Az elkészült képek azt bizonyítják, hogy a történet mesélői visszanyúlnak a '70-es vagy '80-as évekbe.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút és az Amazon: Ügyvéd sorozat után nyilván mindenki sok szeretettel várja vissza Charlie Cox Fenegyerekét a képernyőre. A szokatlanul hosszúra, 18 epizódosra tervezett  Daredevil: Born Again erre meg is adja majd a lehetőséget, de egyelőre még csak távolról lőtt forgatási anyagokat láthattunk belőle.

Sajnos a helyzet azóta sem változott: egyelőre még mindig nincsenek trailerek vagy hivatalos képanyagok, de a paparazzók ettől még nem pihennek. Ezúttal a mellékszereplőket kapták el nagyon érdekes öltözékben.

Hirdetés

A lenti tweetfolyamban láthattok fotókat és egy videót is, de a lényeg, hogy mellékszereplők bizony '70-es vagy '80-as éveket idéző szereléseket hordanak. A ruházat, és a díszlet dekorációja is arra utal, hogy jelentős évtizedeket fogunk visszaugrani az időben, ami egyébként nem újdonság a sorozat számára. A netflixes évadokban is sűrűn kaptunk flashback jeleneteket, hogy jobban megérthessük a karakterek motivációját.

A legfontosabb ilyen visszatekintő Kingpin (magyarul Aduász vagy Vezér) gyerekkorával volt kapcsolatos, és a hírhedt alvilági figurát többször is kiválóan megformáló Vincent D'Onofrio várhatóan ismét felveszi jellegzetes fehér öltönyét. De nem csupán az ő felbukkanása miatt lehet emlékezetes a Disney+-ra érkező évad, hanem azért is, mert sajtóértesülések szerint ebben tér vissza Frank Castle, azaz a Megtorló, méghozzá Jon Bernthal alakításában.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)