Hirdetés

A Daredevil jogai hamarosan visszakerülnek a Marvelhez

|

Charlie Cox karaktere még idén kilép a Netflix árnyékából.

Hirdetés

A rajongók meglehetősen csalódottak voltak, amikor a Netflix sorra kaszálta el a Marvellel közös sorozatait, így a Daredevil, a Jessica Jones, a Luke Cage, az Iron Fist és a Punisher sem folytatódhatott a streaming szolgáltatónál. Sokan reménykedtek benne, hogy a Disney azonnal meg fogja tudni menteni a szériákat, azonban a megegyezés értelmében két évig nem nyúlhatnak egyik a Netflix rendelkezésére bocsájtott karakterhez sem (a félreértések elkerülése végett: a karakterek jogai továbbra is a Marvel Studios-nál vannak, csupán a használatuk módjáról van szó). 

Hirdetés

Charlie Cox Daredevilje azonban egy percre sem maradt egyedül, ugyanis a #SaveDaredevil kampány támogatói rendületlenül harcolnak érte, ahogyan arra utaltak is egy Instagram bejegyzéssel, valamint a következő kommentárral: 

"18 hónap telt el a Daredevil elkaszálása óta, ami azt is jelenti, hogy már 18 hónapja indítottuk útjára a #SaveDaredevil kampányunkat! Tudtuk jól, hogy hosszú út áll előttünk, de minden egyes nap új erőt ad számunkra Matt Murdock és a számtalan Daredevil rajongó, akik együtt küzdenek velünk! Reméljük, gyorsan eltelik ez a maradék 6 hónap, amivel véget ér a Netflix 2 éves türelmi időszaka és aztán veletek együtt megmentjük a Daredevilt!"

Tehát hat hónap múlva a Daredevil jogai teljesen visszaszállnak a Marvel Studioshoz, amely azt jelenti, hogy csupán az MCU-t vezénylő Kevin Feige-n múlik majd, hogy szorítanak-e helyet Matt Murdockéknak valamelyik fázisban. Vannak, akik a Snyder Cut miatt reménykedni kezdtek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)