Hirdetés

A Daredevil rebootjára készülhet a Marvel

|

Állítólag a netflixes sorozat szereplői is visszatérnének.

Hirdetés

Amilyen jól indult a Marvel és a Netflix együttműködése, olyan csúnya véget ért. Miután egyértelművé vált, hogy a képregényóriás anyavállalata, vagyis a Disney konkurens streamplatformot indít, egymás után kaszálták el a mozifilmeknél sokkal bevállalósabb sorozatokat - köztük a Jessica Jones-t, a Punishert és a Daredevilt.

De nemcsak a nézők veszítettek a szakítással, a Marvelnek is két évet kellett várnia, mielőtt bármihez kezdhetett volna a szóban forgó karakterekkel.

Hirdetés

Hivatalos azóta sem erősítették meg, hogy mi a terv New York hőseivel, ám egy ismert szivárogtató, Daniel Ritchman értesülései alapján úgy tűnik, hogy a Marvel először is egy Daredevil rebootban gondolkodik, miközben megtartaná az eredeti színészeket. Ennek következtében semmi sem lenne a kánon része, ami a Netflix sorozataiban történt, a szereplők új felvezetést kapnának. Bár az még nem világos, hogy mozifilmben debütálnának, vagy Disney+-os sorozatban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egy biztos, nemcsak a rajongók lennének végtelenül hálásak azért, ha viszontláthatnák a kedvenceiket, maguk a színészek is több alkalommal is hangot adtak vágyuknak, hogy újra eljátszhassák a korábban általuk megformált hőst vagy gonosztevőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)