Hirdetés

A Daredevil sorozat egyik színésze örülne egy Joker-stílusú filmnek

|

A Kingpint alakító Vincent D'Onofriónak lennének ötletei a Marvel számára.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy mit tartogat a jövő a Marvel's Daredevil karakterei számára, hiszen a jogok hamarosan visszakerülnek a Marvelhez, így pedig Kevin Feige fantáziáján múlik majd, hogy szorít-e helyet nekik a Marvel Filmes Univerzumban, vagy sem. Nemrég a ComicBook.com készített interjút Zoomon keresztül a Kingpint életre keltő Vincent D'Onofrióval, amelynek során felmerült az inspirációk és művészet témája is.

Hirdetés

A színész pedig meglepő módon nem a Daredevilt hozta fel, hanem a legendás képregényművész, David Mack munkáját, amely Joaquin Phoenix Jokerjét ábrázolta. Ennek kapcsán jött a kérdés, hogy örülne egy kis költségvetésű, Joker-stílusú Kingpin filmnek.

D'Onofrio természetesen igennel felelt, fantasztikusnak tartaná és úgy hiszi, hogy lenne még mit mondani vele kapcsolatban, de ha a Marvelre - vagy éppen a DC-re - gondol, akkor temérdek történet ugrik be neki és nem tudja elképzelni, hogy döntéshozóként megpróbálja kitalálni, melyiket kellene elmesélni legközelebb. Kreatív emberként szemlélve hatalmas lehetőségeket lát, sokkal nagyobbakat az ő szerepénél.

Ti örülnétek egy Kingpin önálló filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)