Hirdetés

A daredeviles bejelentés után több Netflix-hőst is visszavárnak a rajongók

|

Kevin Feige hivatalosan is megerősítette, hogy Daredevil a megszokott arccal térhet vissza, erre pedig a közösség is beindult.

Hirdetés

Végre hivatalosan is megerősítést nyert, amit megannyi Marvel rajongó már régóta várt: ha valaha visszatér Daredevil az MCU-ban, biztosan Charlie Cox formázza majd meg a figurát, a karakter kedvelőinek nagy örömére. Ezt maga Kevin Feige, a Marvel mozis univerzumának első embere erősítette meg.

Ezzel együtt azonban egy kisebb lavina is elindult az interneten, a képregényeken alapuló produkciók rajongói ugyanis hirtelen több karaktert is szeretnének mielőbb viszont látni.

Hirdetés

A Netflixen számos Marvel sorozat fut, a Daredevil mellett nagy sikert aratott például a The Punisher, vagy a Jessica Jones. Előbbi karaktert Jon Bernthal alakítja, aki először a Daredevil második évadjában tűnt fel és azonnal közönségkedvenccé vált.

Ezek után nem volt kérdés, hogy saját sorozatot kap a Netflixen, azonban hasonlóan a Daredevilhez, a The Punisher folytatásáról sincs jelenleg semmilyen információ.

A színészt legutóbb szeptemberben kérdezték a The Punisherrel kapcsolatban, akkor azonban szűkszavúan fogalmazott:

"Majd meglátjuk mi lesz, ..."

Charlie Cox és Jon Bernthal mellett azonban nem feledkezhetünk meg a teljesség igénye nélkül például Rosario Dawsonról, Simone Missickről, Jessica Henwickről vagy Vincent D'Onofrioról sem, akik szintén esélyesek arra, hogy újra megformázzák Marvel karaktereiket. D'Onofrio feltűnéséről már több pletykát is lehetett olvasni, miszerint újra feltűnik majd Kingpin szerepében a Hawkeye sorozatban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ti melyik netflixes Marvel karakter feltűnését várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)