Hirdetés

A Dark Ages képregényekben a Marvel hősei búcsút inthetnek a technológia vívmányainak

|

Az egyik nap minden elektronikus berendezés elsötétül a Marvel képregények világában, Vasember pedig épp saját géppáncéljában repül a város felett. A tragédia elkerülhetetlen.

Hirdetés

Free Comic Book Day alkalmából a Marvel Comics megvillantotta őszi nagy dobását, ami egy out-of-continuity minisorozat lesz, vagyis egy olyan képregényes széria, ami nem kapcsolódik a kiadó aktuális idővonalához, így pedig gyakorlatilag bármit meg lehet benne tenni. Az alkotók pedig nem finomkodnak, Vasembert már rögtön a prológusban megrövidítik egy lábbal. 

Hirdetés

A Dark Ages névre keresztelt képregényes esemény felvezetőjéből ugyanis kiderül, hogy New York felett megjelenek egy titokzatos zöld fény, ennek következtében pedig minden elektronikus berendezés bemondja az unalmas. Elhallgat az összes mobiltelefon, elsötétül az összes számítógép, és bizony Vasember páncélja is lekapcsol. Szerencsétlenségére hűsünket mindez épp aközben éri, hogy a város felett repül, így tehetetlenül zuhanni kezd, földet érése előtt pedig még egy repülőgéppel is találkozik a levegőben. Az ütközés hatására Vasember egyik lába térd alatt leszakad, hősünk ebben az állapotban ér földet, majd Pepper Potts találja meg őt.

Az egyelőre nem tiszta, hogy Tony bele is hal-e ebbe a sérülésbe, de a Dark Ages képregények felvezetője szerint az elektromos energia nem csak ideig-óráig tűnik el, ebben a világban örökké elsötétül minden. Kíváncsian várjuk, mit kezdenek majd ezzel az írók, hiszen a Marvel szuperhősei és gonosztevői közül nagyon sokan használnak különféle mechanikus eszközöket, netán komplett páncélzatokat, ezek eltűnése pedig alapjaiban írja át az erőviszonyokat.

Idén ősszel minden kiderül, ekkor indul el ugyanis a Dark Ages minisorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)