Hirdetés

A Darylre és Carolra fókuszáló The Walking Dead sorozat könnyedebb hangvételt kap

|

A készítők szerint az alap sorozat sötét és komor évadai után szerették volna, hogy a két közkedvelt szereplő története kicsit kevésbé legyen brutális.

Hirdetés

Nemrég érkezett a hír, hogy a The Walking Dead jövő év végén érkező 11. évadával lezárul az ikonikus sorozat. Persze a zombik dominálta világtól nem kell teljesen elbúcsúznunk, hiszen jó pár spinoff sorozat és filmek is érkeznek a jövőben, az egy évtized alatt megkedvelt szereplőink története pedig - legalább részben - egy Darylre és Carolra koncentráló szériában folytatódik. Az alkotók most kicsit meséltek a sorozattal kapcsolatban dédelgetett terveikről.

A két közönségkedvenc karakter történetéért továbbra is Angela Kang felel majd, aki szerint ez egy roadshow lesz, azaz a Daryl és Carol utazását mutatja majd be. Ez pedig lehetővé teszi számukra, hogy egy kicsit könnyedebb hangvétellel dolgozzanak, mint az eredeti sorozatban. 

Hirdetés

"Még rengeteg engedélyeztetésen kell átesnie, de az a terv, hogy egy kicsit könnyedebb lesz. Nem olyan módon, ami már tolakodó, de szerintem mindannyian vágyunk egy kis szórakozásra ebben a világban."

Hozzátette, hogy a Darylt játszó Norman Reedus, a Carolt alakító Melissa McBride és a sorozat producere, Scott Gimple is teljesen egyetértenek abban, hogy egy kis hangulatváltás jót tesz majd a szériának.

A The Walking Dead 10. évadának második fele október 4-én, azaz holnap debütál, a 11. szezonra pedig valamikor 2021 vége felé számíthatunk. A fent emlegetett sorozat jó eséllyel 2023 előtt nem kerül a televíziók képernyőjére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)