Hirdetés

A DC az ikonikus Crisis on Infinite Earths sztoriból is filmet akart csinálni

|

Az élőszereplős DC filmek katalógusa tovább növekszik, de nem abba az irányba, amit a DC Films kiszabott neki.

Hirdetés

A DC filmes univerzuma sokat változott az elmúlt években. Először Snyder vezetésével akartak egy Bosszúállók-stílusú dolgot felépíteni, de az láthatóan nem működött, így stílust váltottak. Akárhogy is, a DC Films elnöke, Walter Hamada fontos célokat tűzött ki a csapata elé, melyek között a Crisis sztori is ott volt.

Mivel a The CW egyébként összehozta a saját Crisis eseményét, így nem lett volna lehetetlen összekötni az univerzumokat, de a Warner később elsöpört minden ilyen törekvést.

Hirdetés

A The Flash film persze újra felkeltette a reményt a Crisis lehetőségeivel kapcsolatban, de erősen kétséges lenne, hogy a jelenlegi körülmények között zöld utat adna a Warner egy ekkora projektnek. A Crisis on Infinite Earth elvileg összehozná a DC világának legtöbb univerzumát, hősét és gonosztevőjét. Arra nem sok esélyt látunk, hogy a közeljövőben egy ekkora projekt megvalósulhatna a mozivásznon, pláne úgy, hogy Hamada majdnem otthagyta a céget a Batgirl kaszálása után.

Annyi biztos, hogy a Black Adam, az Aquaman 2 és a Shazam 2 érkeznek. Hogy a már elkészült The Flash filmmel mi lesz így Ezra Miller drámái után, még kérdéses.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)