Hirdetés

A DC Comics Future State képregényeiben egy genderfluid Flash is felbukkan

|

Sok más új szuperhős mellett a Kid Quick nevű új, alternatív univerzumos Flash verzió is bemutatkozik a DC Comics jövőjét bemutató füzetekben.

Hirdetés

2021 januárjában a DC Comics megmutatja nekünk, hogyan alakul át világa a Dark Nights: Death Metal képregények után. Az új füzetek a közeli jövőbe repítenek bennünket, ahol a legtöbb ismert szuperhős különböző okokból kikerül a képből, helyükre pedig új karakterek ugranak be. Ahogy arról nemrég beszámoltunk, Wonder Woman helyét az amazon hősnő 1973-ban bemutatott testvére, Nubia veszi át, Bruce Wayne-nek meg kell rendezni saját halálát, így új Batman kerül a maszk alá, ő pedig immár "Dark Detective" néven üldözi a rosszfiúkat, Supermannek pedig távoznia kell a Földről, így az ő helyébe fia, Jon lép. 

Most végre azt is megtudtuk, ki lesz a legújabb Flashhez köthető karakter, az illető pedig nem más, mint egy párhuzamos univerzumból származó hős, a 11-es Földről érkező Jess Chambers azaz Kid Quick. 

Hirdetés

Ebben a világban Tini Titánok tagjainak gyakorlatilag felcserélődtek a nemei az ismert figurákéhoz képest, a Teen Justice nevű csapatban Superboy helyett tehát itt Supergirl van, Aqualad helyett Aquagirl, Donna Troy helyett Donald Troy, Klarion the Witch Boy helyett Klarieme, illetve Robin is egy leányzó. Közéjük tartozik Kid Quick is.

A hivatalos jellemzése szerint Kid Quick egy genderfluid, azaz nem bináris karakter, tehát nem definiálja magát se nőnek, se pedig férfinek - a "he" vagy "she" személyes névmások helyett tehát "they/them"-mel utalnak majd rá

Chambers nagynénje egyébként nem más, mint egy régi hősnő, Jesse Quick. Egyelőre nem tudni, hogyan kerül majd át a DC képregények elsődleges Földjére a saját világából, de az bizonyos, hogy először a DC's Very Merry Multiverse kiadványban találkozhatunk vele, később pedig fontos szereplője lesz a Future State: Justice League képregényeknek. 

Képet is tudunk mutatni róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)