Hirdetés

A DC egy kevésbé egységes univerzum kiépítésébe kezdhet

|

Iparági források szerint a képregényes univerzum újraindításakor sokkal nagyobb hangsúly kerül az önálló történetekre.

Hirdetés

Az egységes univerzumépítésnek meg vannak a maga előnyei, melyet a képregény-alkotók már évtizedekkel ezelőtt felfedeztek, sőt a Marvel Filmes Univerzumának is javára vált. Azonban emiatt egy új történet megalkotásakor rengeteg előzményt kell figyelembe venni, nem is beszélve arról, hogy a cselekménynek illenie kell a stúdió által megszabott univerzumba, annak kijelölt jövőképébe.

Noha a DC Comics már több mint egy fél évszázada nagyon fontosnak tartja az egységes képregényes univerzum építését, most mégis eltávolodhatnak ettől.

Hirdetés

A Bleeding Cool értesülése szerint a DC fejesei most egy olyan irányba szeretnék elindítani képregényeiket, melyek kevésbé arra koncentrálnak, hogy minden sorozat egy összefüggő nagy egész részét képezze. Szerintük az új "ominverzum" valamikor jövőre debütál majd, amikor a DC ismét rebootolja a történeteket, ahogy azt már többször megtette korábban, például az Új 52 vagy a DC Rebirth esetében is.

Erre szerintük azért szánja el magát a stúdió, hogy nagyobb művészi szabadságot adjon a képregényírók kezébe, akik emiatt úgy alkothatnak történeteket a meglévő karakterekkel, hogy nem kell folyamatosan az univerzum által megszabott korlátokba ütközniük. Az ezt felvezető eseménysorozat a hír szerint valamikor március vagy április magasságában veszi kezdetét.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a DC mindezekből még egy szót sem erősített meg, tehát ajánlott a távolságtartás. 

Ti az egységes univerzumot vagy a különálló történeteket szeretitek inkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)