Hirdetés

A DC elkaszált egy rakás képregénysorozatot

|

A DC nagytakarítást tart a füzetei között, és ennek pár egészen jól sikerült sorozata látja majd a kárát.

Hirdetés

Azt már tudtuk, hogy a Batgirl, a Batman and The Outsiders, és a Justice League Odyssey mind befejeződnek (ez a hivatalos kifejezés arra, hogy elkaszálták őket) októberben, de azt nem gondoltuk volna, hogy a DC még tovább viszi a nagytakarítást. Novemberben hozzácsapják a Teen Titans, a Young Justice, a Suicide Squad, a Hawkman, és a John Constantine: Hellblazer szériákat is a halállistájukhoz.

Hirdetés

Mindegyik sorozat novemberi füzete úgy írja le az adott számot, mint egy sztori lezárásának kötetét, de valójában valószínűleg csak arról van szó, hogy a fentiek nem futottak olyan jól, mint amennyire azt a DC szerette volna. A The Batman's Grave és Metal Men is lezárulnak, de ezek alapvetően is minisorozatként indultak.

Nemrég fontos változások történtek a DC életében: anyacégük, az AT&T tulajdonában lévő WarnerMedia komoly leépítésekbe kezdett az egész cégcsoport átszervezésére. A Warner Bros. nagyjából 650, míg az HBO körülbelül 150 munkatársától kényszerült megválni, menesztették az HBO Max teljes vezetését. Kirúgták Bob Harrist, a DC Comics főszerkesztőjét, de több más szerkesztőnek is mennie kellett. A DC Universe streamingszolgáltatót parkolópákára tették, érezhetően egy platformra, az HBO Maxre akar mostantól fogva koncentrálni a cég. A DC Directet végleg bezárták, ez a vállalat merchandisingért felelős részlege volt. A hivatalos kommunikáció ugyan nem részletezi, de elég valószínű, hogy a most bejelentett portfóliócsökkentésnek köze van ezekhez a fejleményekhez.

Kíváncsiak leszünk rá, hogy ennyi kisöpört képregényszéria után mi lesz a következő lépés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)