Hirdetés

A DC és a Warner mindent megtesz azért, hogy Henry Cavill visszatérjen Supermanként

|

Ha minden igaz, akkor Dwayne Johnsonnak kell majd megköszönni Superman visszatérését.

Hirdetés

A héten a mozikba került a Black Adam, melynek főszereplője, Dwayne Johnson nem győzi elégszer hangoztatni, karaktere és Superman között elkerülhetetlen lesz egyszer az összecsapás. Ehhez viszont a stúdiónak vissza kéne valahogyan csábítania Henry Cavillt a szerephez. A The Hollywood Reporter szerint erre bizony minden esély megvan, a Warner Bros. Discovery ugyanis gőzerővel azon dolgozik, hogy Cavill visszatérjen, és elkészülhessen az Acélember 2 - az első részt még ugyebár 2013-ban kaptuk meg, ezzel indult el az egész DC filmes univerzum.

Cavill újrázásában pedig Dwayne Johnsonnak lesz, illetve lehet döntő szerepe. Érdemes tudni azt is, hogy Johnson menedzsere a színész egykori felesége, Dany Garcia, akivel közös produkciós céget is üzemeltetnek Seven Bucks Entertainment néven. Garcia pedig történetesen Cavillt is képviseli. Úgymond "családban" maradna tehát, ha sikerülne összehozni a dolgot.

Hirdetés

Ennek érdekében pedig Johnson mindent követ megmozgat, és elég erősen utalt arra, hogy a Black Adam filmben lesz egy hatalmas meglepetés cameo, a stáblistás jelenetben maga Superman tér vissza. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ez egyáltalán nem szerepelt az eredeti tervek között, csak az újraforgatások során merült fel, és a DC Films vezetője, Walter Hamada konkrétan nemet mondott az ötletre - ő szeretne egyre távolabb kerülni Zack Snyder egykori víziójától. 

Johnson végül Hamada teljes megkerülésével fordult más céges vezetőkhöz, akiket sikerült meggyőznie. Ezen a héten csütörtökön kiderül, hogy mindez igaz-e, és (ha csak egyetlen jelenet erejéig is), de felbukkan-e a filmben Henry Cavill. Ha igen, akkor gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy tényleg vissza fog térni, és valóan elkészülhet az Acélember 2.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)