Hirdetés

Rövidke teaser emlékeztet a DC FanDome eseményre

|

Ezzel párhuzamosan pedig James Gunn filmjének logója és magyar címe is kiderült.

Hirdetés

Hamarosan elérkezik a DC Comics-rajongóinak ünnepe, augusztus 22-én ugyanis jön a DC FanDome, ahol 24 órán keresztül mesélnek majd nekünk a DC Comics karaktereihez kapcsolódó filmekről, sorozatokról, és bizony videojátékokról is. A közelgő esemény kapcsán pedig egy rövidke kedvcsináló videót is kiadtak. 

Hirdetés

A szóban forgó rövid teaser trailer vegyesen mutat jelenetek DC-s mozifilmekből, tévésorozatokból és videojátékokból. Az egyik ilyen felvillanó képsor például a Mortal Kombat 11-es Barakát mutatja meg annak csodás Killer Croc skinjében. Őt több külföldi médiumhoz hasonlóan mi is King Sharknak néztük jelen hír korábbi verziójában, ezért most újra elővesszük az általános iskolás biológia tankönyveinket, és serényen elkezdjük őket forgatni. 

Ha viszont általa úgyis szóba került az Öngyilkos Osztag, akkor érdemes egyébként arról is szót ejteni, hogy a hazai forgalmazó közzétette a The Suicide Squad hivatalos magyar címét és logóját. Kapaszkodjatok meg:

az új film hazai címe "The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag" lesz.

Íme a logó: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)