Hirdetés

A DC Films elnöke megerősítette, hogy még nem végeztek James Gunn-nal

|

Walter Hamada biztató nyilatkozatot adott a közös jövővel kapcsolatban.

Hirdetés

Mozikba került James Gunn legújabb filmje, a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag, ami egyértelműen elnyerte a kritikusok szívét - ha van öt percetek meghallgatni, akkor egy videóban elmondjuk, hogy miért.

A sikerre való tekintettel természetesen azonnal felvetődött a rajongókban, hogy Gunn tárgyal-e másik DC-s projektről a Warner Bros.-szal a Peacemaker sorozaton után, mire maga a rendező válaszolta azt határozottan, hogy igen. 

Hirdetés

A sztori itt még nem ért véget, hiszen a témával kapcsolatban megkérdezték a DC Filmes jelenlegi elnökét, Warler Hamadát is, aki a The Hollywood Reporternek adott interjújában nagyon pozitívan beszélt a közös jövőről.

Hamada szerint Gunn-t mindig szívesen látják, bármit is szeretne csinálni. A rendezőnek van víziója, nagyszerű partner, szóval amikor vissza akar térni, ők készen fognak állni rá. Az elnök hozzátette azt is, hogy biztosan vissza fog jönni, mivel több dolgot is terveznek. 

Részleteket nem árult el Hamada, de Gunn-nak bőven van miből válogatnia. Korábban kiderült, hogy felajánlották neki egy Superman film megrendezését (amit a The Suicide Squad miatt utasított el), és azt sem rejtette véka alá, hogy örömmel eresztené egymásnak a Marvel és a DC hőseit.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A legvalószínűbb mégis az lehet, hogy az együttműködés az Öngyilkos Osztaggal folytatódik, ugyanis Gunn év elején Twitteren erősítette meg, hogy vannak további spin-off ötletei is. 

Ti milyen filmet látnátok tőle szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)