Hirdetés

A DC Films vezetője is tanúskodni fog az Amber Heard és Johnny Depp között folyó perben

|

Filmes szempontból ez lesz a tárgyalás egyik legérdekesebb tanúvallomása.

Hirdetés

Hetek óta folyik a nagy nyilvánosság előtt Amber Heard és Johnny Depp pere, amit akár online is követni lehet nap mint nap. Akik így tesznek, azok már bizonyosan tudják, hogy az eljárás során fontos tényezővé váltak Heard DC-s szerepei, egészen pontosan az, hogy a kirobbanó botrány mennyiben befolyásolta az Aquaman 2-ben betöltött szerepét, a gázsiját, és a DC filmes univerzumában úgy általában véve az esetleges jövőjét. 

A védelem (vagyis Heard oldalának) egyik tanúja, a szakértőkent behívott Kathryn Arnold úgy vélte, hogy Heard nagyon komoly pénzektől esett el azért, mert Depp ügyvédje, Adam Waldman 2020-ban azzal vádolta a színésznőt, hogy csak kitalálta az egész családon belüli erőszakot, Depp valójában nem bántotta őt. 

Hirdetés

Hosszan lehetne boncolgatni Arnold vallomását, melyben a szakértőasszony egyenes következtetésként borítékolta azt, hogy Waldman miatt bukott Amber Heard milliókat, szerinte Depp viszont alig szenvedett eddig anyagi kárt az ügy következtében. Ne felejtsük el, Amber Heard szerepelni fog az Aquaman 2-ben (bár úgy véli, alaposan megvágták a szerepét), de a szakértő szerint ha nincs a botrány, sokkal több pénzt kapott volna ezért a szerepért.

Heard markát az első Aquaman filmért 1 millió dollár, a másodikért pedig 2 millió ütötte, Kathryn Arnold szerint azonban akár 4 milliót is kialkudhatott volna a színésznő. A szakértő szerint 2020 óta (vagyis Waldman vádjai után) Heard összesen 45-50 millió dollártól esett el. Depp ügyvédei persze darabokra szedték a szakértő vallomását mind az összeg tekintetében, mind annak tükrében, hogy Heard karrierjét (illetve lehetséges karrierjét), olyan A-listás sztárokhoz hasonlította Arnold, mint Jason Momoa, Gal Gadot, Zendaya, Ana de Armas, vagy Chris Pine.

Hirdetés

Szült pár derűs pillanatot a tárgyalás ezen része, mivel Amber nem tudta például, Chris Pine kit alakít a Star Trek filmekben, ahogy azt sem, kicsoda Patrick Wilson, az első Aquaman film főgonosza. Megvolt a maga bája annak is, hogy a szakértőasszony az első Aquamant a világ egyik, ha nem legtöbb bevételt termelő filmjének gondolta, de legalábbis úgy vélte, az első tízben mindenképpen benne van, hiszen "utánanézett". Nos, a bevételi toplistán az Aquaman jelenleg a 24. helyen áll a világszinten (az Egyesült Államokban pedig a 66. helyen).

Hamarosan azonban pontosabb képet kaphatunk Amber Heard DC-s karrierjéről, Depp jogi csapata ugyanis tanúként fogja behívni Walter Hamadát, a DC Films vezetőjét. Kathryn Arnolddal ellentétben Hamada nem csak tippelgetni fog arról, hogy milyen jövő vár vagy várhatott volna a színésznőre a DC filmes világában, ahogy arról is nyilván egészen pontosan nyilatkozni tud majd, hogy a 2 millió dolláros fizetés korrekt-e, vagy esetleg kialkudhatott volna többet is Heard. Hamada továbbá minden bizonnyal pontosan le tudja majd vezetni, mennyire más Jason Momoa vagy Gal Gadot "súlya" a DC-n belül, mint Amber Heardé volt, vagy valaha is lehetne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)