Hirdetés

A Deadpool 3 egyik írója szerint ezért tart olyan sokáig összehozni a folytatást

|

Nem azért, mert a forgatókönyvírók Ryan Reynoldsszal lógnak éjjel-nappal. Vagy mégis?

Hirdetés

Sok a kérdőjel a következő Deadpool filmmel kapcsolatban a rajongók fejében, amelyek közül a két író, Rhett Reese és Paul Vernick (Deadpool, Zombieland, Six Underground) igyekeznek folyamatosan megválaszolni egyet-egyet. Legutóbb azt tisztázták, hogy a Disney miatt nem lesz családbarát a Deadpool 3, szóval számíthatunk erőszakra, negyedik falat áttörő humorra és szókimondásra is.

Van azonban egy másik kérdés is, ami sűrűn előkerül: történetesen az, hogy mikorra várhatjuk a folytatás premierjét. 

Hirdetés

Minden egyes eltelt nappal egyre nagyobbá válik az esélye annak, hogy csak 2024-ben kapjuk meg a Deadpool 3-at, hiszen 2023-ban már csak egy szabad premierhelye van a Marvelnek, amit valószínűleg a Mahershala Ali főszereplésével hamarosan forgó Penge fog elhappolni. De mi tart eddig az új Deadpool esetében? Rhett Reese a The Playlistnek nyilatkozva beszélt a miértekről: 

"Azt akarjuk, hogy fantasztikus legyen. Folyamatosan a laboratóriumban dolgozunk rajta Ryan Reynoldsszal, és nagyon jól elszórakoztatjuk magunkat. Remélhetőleg végül majd a világot is. Ez a Fox és a Disney házassága, két különböző univerzum, és ez nem könnyű. Egyben csodálatos kihívás is, nagyszerű probléma, hogy össze tudjuk olvasztani ezeket a világokat. Szóval mi élvezzük."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Reese ugyanebben az interjúban izgatottan nyilatkozott arról is, hogy ő lesz az egyik olyan filmes, aki segít összekötni az MCU-t a 20th Century Fox által felépített Marvel-világgal. Az író úgy gondolja, hogy megvannak a különbségek, hiszen korábban hozzászoktak, hogy a maguk módján csinálják a dolgokat, most pedig nem tehetik meg ezt korlátok nélkül, de nagy könnyedség, hogy a Marvel kifejezetten támogató.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)