Hirdetés

A Deadpool 3 eredetileg egy Wolverine-nel közös utazásról szólt volna?

|

Ryan Reynolds elég érdekes dolgokat írt egy friss tweetjében, és most úgy tűnik, nem viccről van szó.

Hirdetés

Az eddigi két Deadpool-film bebizonyította, hogy a Marvel nagyszájú zsoldosa nemcsak a képregényekben szerepelve, hanem a mozivásznon is képes alaposan megnevettetni a rajongókat, és nagyon úgy tűnik, hogy találkozni fogunk még a Ryan Reynolds által alakított karakterrel a későbbiekben. Sőt, nem is akárhogy, ugyanis Deadpool immáron az MCU része, ráadásul a filmes univerzum első korhatáros darabjában fog szerepelni a tervek szerint.

Ám a jelek szerint egészen más harmadik rész volt tervben, mielőtt a Disney felvásárolta volna a Foxot, erről maga Reynolds írt a Twitteren. A színész tweetje szerint a korábbi tervek szerint a Deadpool 3 egyfajta "road trip" film lett volna, amiben a címszereplő és Logan, vagyis Wolverine közös utazásának lehettünk volna szemtanúi.

Hirdetés

Ez az egész pedig egy 1950-es japán film, a Rashomon stílusában lett volna tálalva, amiben egy adott történést több karakter szemszögéből is megismerhettünk.

Habár a színésztől nem áll messze a trollkodás, ezúttal valószínűleg tényleg igazat írhatott, ugyanis tweetjében szó esik arról is, hogy mennyire fontosak a mentális egészséggel kapcsolatos nyitott, őszinte és egészséges viták, aminek komolyságát talán nem éppen kamu ötletekkel ütné el. Persze ma már ezt nehéz megítélni, és mivel az MCU keretein belül egészen biztosan új vonalra kerül a szuperhős, így gyakorlatilag mindegy, hogy az ötlet milyen stádiumban zseniális (mert ugye mint ötlet zseniális), ha úgysem lesz belőle semmi. 

Szerintetek miről fog szólni majd az MCU-t tovább gazdagító Deadpool 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)