Hirdetés

A Deadpool 3 lesz az MCU első korhatáros filmje

|

A Marvel Studios fejese, Kevin Feige nemrég egy interjúban erősítette meg, hogy a harmadik Deadpool film az MCU része lesz, sőt az R-besorolásról sem kell lemondani.

Hirdetés

Tavaly novemberben már írtunk arról, hogy a Marvel megtalálta a Deadpool 3 forgatókönyvíróit, ekkor viszont még nem tudtunk arról, hogy a harmadik mozi vajon részét képezi-e majd a Marvel filmes univerzumnak. Nos, most nagyon úgy fest, hogy ez is kiderült, ráadásul még egy másik örömhírrel is tudott szolgálni az MCU atyja, Kevin Feige.

Feige ugyanis egy, a Collidernek adott interjújában elmondta, a Deadpool 3 bizony tényleg az MCU része lesz, sőt azt is leszögezte, hogy R-besorolást kap a film - ez nálunk leginkbb a 18+-os kategóriának felel meg, bár Magyarországon az első két Deadpool film is csak 16-os karikát kapott.

Hirdetés

Kitér továbbá Feige arra is, hogy a Deadpool 3 forgatókönyve még nincs kész, jelenleg is formálódik a sztori, Ryan Reynolds pedig folyamatos betekintés kap a munkába, jelenleg épp ő véleményezi a szkript mostani állapotát. Idén egyébként még biztosan nem kezdődhet el a forgatás, ezt is Feige erősítette meg. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy Ryan Reynolds egy sikeres és elfoglalt színész, 2021-ben tehát egészen egyszerűen nem férne már bele neki a forgatás. 

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a Deadpool 3 lesz az MCU első kifejezetten felnőtt nézőket megcélzó, R-besorolású filmje, Rob Liefeld, a karakter atyjának pedig ki kell találnia valami új hisztitémát, elvégre nem is olyan régen már többszörösen körbesírta az internetet azért, mert szerinte a Marvel sosem fog új Deadpool filmet gyártani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)