Hirdetés

A Deadpool-filmek színésze is benne lesz a Pókember: Irány a Pókverzum folytatásában

|

Deadpool mellett nem válhatott belőle szuperhős, de a Sony Picturesnél igen.

Hirdetés

A 2018-as Pókember: Irány a pókverzum minden idők egyik legjobb Pókember-filmje, amely a nézők és a kritikusok körében is nagy sikert aratott, ezért jön is a folytatása, sőt rögtön kettő is: idén nyáron a Spider-Man: Across the Spider-Verse-t kapjuk meg, egy évvel később pedig a Spider-Man: Beyond the Spider-Verseben követhetjük majd tovább Miles Morales és alteregóinak kalandjait. 

A következő rész már így is olyan neveket vonultat fel, mint Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Jake Johnson, Brian Tyree Henry és Daniel Kaluuya, de a stábhoz csatlakozott még egy ismerős arc. 

Hirdetés

Karan Soni már a 2000-es évek eleje óta filmezik, és felbukkant olyan alkotásokban, mint a Kockázatos túra, a Libabőr, A semmi közepén és a Szomszédok az űrből, de az áttörést a 2016-os Deadpool film hozta meg neki, ahol Dopinderként sokan megszerették, és visszatért a folytatásban is. Sonit azóta számos projektben láthattuk és hallhattuk, a következő nagy dobása pedig a THR szerint Spider-Man: Across the Spider-Verse lesz, amelyben Pavitr Prabhakart, vagyis az indiai Pókembert fogja szinkronizálni. Prabhakar egy szegény indiai fiú volt, aki nagynénjével, Mayával és nagybátyjával, Bhimmel Mumbaiba költöztek egy ösztöndíjnak köszönhetően, hogy a srác tanuljon.

Pavitr találkozott egy ősi jógival, aki a pók erejét adta neki, hogy harcoljon a világot fenyegető gonosz ellen, és miközben az erejét fedezte fel, nem segített egy nőnek, akit megtámadtak - mire visszaért a helyszínre, meghallotta nagybátyja kiáltását, akit leszúrtak, amikor segíteni próbált a nőnek. Így értette meg, hogy a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Hogy a Pókember: Irány a Pókverzum folytatásában mekkora szerepe lesz az indiai Pókembernek, azt nem tudni, de nem ő lesz az egyetlen Pókember-változat, akivel Miles össze fog futni, a spekulációk alapján még az Insomniac Games hálószövője és Tom Holland hőse is cameózhat majd. Június elsején kiderül. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)