Hirdetés

A Démonok között 3. lenyomta az idei év másik nagy horrorját az előző héten

|

A vártnál picit kevesebb pénzt hozott a tengerentúlon az új horrorfilm, de így is sikerült megelőznie a Hang nélkül 2-t az előző hétvégén.

Hirdetés

Megérkezett a Démonok között: Az ördög kényszerített című film, ami már a korábbi előzetes alapján is egy elég ijesztő kalandnak ígérkezett, de a jelek szerint az Egyesült Államokban nem féltek annyira az emberek, hogy ne nyissák ki a pénztárcáikat.

A Collider beszámolója alapján ugyanis a The Conjuring franchise legújabb darabja nyerte az előző hétvégét a tengerentúlon, habár bevételek terén nem hozta a megjósolt összeget.

Hirdetés

A Démonok között 3. 24 millió dollárt termelt az USA-ban az előző hét utolsó napjaiban, ezzel pedig maga mögé utasította még a Hang nélkül 2-t is, ami pedig 19,5 milliót hozott a konyhára. Egyébként a harmadik Démonok között-film egyúttal a harmadik legjobb rajtot is produkálta az országban a koronavírus-járvány során, és csak a Godzilla Kong ellen, illetve a Hang nélkül folytatása volt képes megelőzni.

A korábbi várakozásak alapján egyébként 25 milliós startot kellett volna produkálnia a Démonok között 3-nak, de talán ezzel az eredménnyel sem lesz túl elégedetlen a Warner Bros., főleg úgy, hogy a film 40 millióból készült el. Persze azért közel sem tökéletes a helyzet, mivel a film a franchise második legalacsonyabb rajtját produkálta, de ennek talán az lehet az oka, hogy mostanra picit elfáradhatott a főleg jumpscare-ekkel operáló széria.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)