Hirdetés

A Dexter: New Blood előzetese előkészíti a nagy visszatérést

|

Tíz év telt el azóta, hogy Dexter elvonult fát vágni, de most kénytelen visszatérni korábbi hobbijához.

Hirdetés

November 7-én érkezik a Dexter: New Blood, a Showtime a maga idejében népszerű sorozatának folytatása, amivel az alkotók megpróbálnak egy jobb lezárást adni Michael C. Hall karakterének, mint az elsőre sikerült. Nem fognak semmit visszacsinálni, csak másképp kerekítik le a történetet.

A sztori egy Iron Lake nevű, New York államban található, fiktív kisvárosban játszódik majd, ahol mindenki ismer mindenkit, mindenki barát. Dexter békés, egyszerű élete azonban felborul, amikor sorra tűnnek el személyek nyom nélkül.

Hirdetés

Az első előzetes nagyjából bemutatja, mire számíthatunk. Felbukkan benne a Debrát alakító Jennifer Carpenter is, aki a sorozatgyilkos belső hangja lesz. Látszólag felbukkan majd még egy rég nem látott karakter, de gyanús, hogy nem minden az, aminek látszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)