Hirdetés

A Dexter új évadának újabb ízelítőjében már egy áldozatot is láthatunk

|

Úgy tűnik, Michael C. Hall jelentősen megfiatalodott az évek során, de lehet, hogy csak a mosolya miatt.

Hirdetés

Bár csak tavasszal mutatják be a Dexter utolsó utáni, kilencedik szezonját, a Showtime már most elkezdte tease-elgetni. Pár nappal ezelőtt egy farönkbe állított baltát láthattunk, és nagyon sokat a most kiadott ízelítő sem mutat, de legalább felbukkan benne maga Dexter, és azt is láthatjuk, hogy folytatja korábbi ténykedését.

Egyelőre az biztos, hogy Michael C. Hall visszatér, és az eredeti showrunner, Clyde Phillips is beszállt a projektbe, de hogy más régebbi színészek is részt vesznek-e benne, az egyelőre kérdéses. Lesznek viszont újoncok: Jamie Chung egy podcastert, Clancy Brown pedig Dexter aktuális ellenségét fogja alakítani.

Hirdetés

Az új teaserben Nina Simone Don't Let Me Be Misunderstood című száma szól, miközben a havas tájat láthatjuk, azonban ahogy a kamera távolodik, egy házon belülre kerülünk, melynek ablakában Dexter lefóliázott áldozata tükröződik. Ezt követően jön a mosoly, amitől engem a hideg rázott, nézzétek meg ti is.

Ha ilyen tempóban haladunk, napokon belül egy hosszabb trailer is jöhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)