Hirdetés

A Disney dolgozik a Firefly rebootján?

|

A kultikus Firefly sorozat 18 év után újra képernyőkre kerülhet.

Hirdetés

Egyes források szerint a Disney azt tervezi, hogy visszahozza a 2002-es sci-fi sorozatot a Disney+-ra. A széria a Fox egyik legkedveltebb sorozata volt, de a stúdió bekebelezésével annak jogai is a Disney-nél landoltak.

A bennfentes infók szerint az egeres cégnek esze ágában sincs ülni a babérjain, és meg akarja valósítani a geek közösség legkedvesebb álmát.

A Firefly hatalmasat szólt annak idején, de a Fox elkaszálta a sorozatot az első évad után. A rajongók aztán 18 éven keresztül írták alá a petíciókat, hogy folytatódjon a széria, de mára ez lehetetlenné vált.

Hirdetés

Az eredeti csapat kiöregedett a szerepéből, egyikük, Ron Glass pedig 2016-ban elhunyt. Valószínűleg a reboot itt a lehető legokosabb döntés.

Az overclock3d szerint PG besorolású lesz az új széria, ami azt jelenti, hogy az eredeti sorozat csípősebb részeit mellőzni fogják. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mi lesz ebből, egyelőre ne bontson pezsgőt senki, de azt mindenképpen írjátok meg kommentben, hogy örülnétek-e egy Firefly feltámadásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)