Hirdetés

A Disney elvileg már a The Mandalorian negyedik évadát tervezi

|

Az egeres stúdió már egy lépéssel előttünk jár. Annyira bíznak a széria sikerében, hogy már több szezonra előre gondolkodnak.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy jó darabig velünk marad még a Disney+-os Star Wars: The Mandalorian sorozat. A második évad alig több mint egy hónap múlva érkezik (egészen pontosan október 30-án), a Disney pedig már természetesen készül a harmadik évad munkálatainak beindítására is. A Moff Gideont alakító Giancarlo Espositio szerint azonban a stúdió nem csak a következő szezonra, de már az azutánira is elkezdett tervezni.

Hirdetés

Espositio több Emmy jelölést is kapott, így nyilván részt vett tegnap a díjátadó ceremónián. Itt még a kapunyitás előtt sikerült őt elkapni egy interjúra, ahol beszélt egy kicsit az első Star Wars sorozat jövőjéről. A következőket mondta a színész:

"Egy hatalmas univerzumban élünk, ahol még rengeteg mindent fel lehetne fedezni. Jelenleg úgy érzem, hogy az alapokat tapossuk ki, melyek nyomán a harmadik és negyedik szezon elmélyíti majd az egészet. Akkor jönnek majd igazán a válaszok."

Egyelőre persze nem lehetünk biztosak semmiben sem a negyedik évad kapcsán, hiszen hivatalos bejelentésnek még a közelében sem vagyunk. Ettől függetlenül azonban nem lenne annyira meglepő, ha a Disney és a Lucasfilm valamelyik írója ezekben a percekben is a Star Wars: The Mandalorian 4. évadának forgatókönyvét körmölné.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)