Hirdetés

A Disney fejesei nem engedték, hogy Deadpool találkozzon Bambi anyjának gyilkosával

|

Ryan Reynolds kisfilmötlete nem jutott át a vezetőségen.

Hirdetés

Talán soha nem tudjuk meg, milyen világ lenne az, ahol senki nem mond nemet Ryan Reynolds egyetlen ötletére sem, de úgy képzeljük, egészen csodálatos. A színész most a Free Guy című filmjét promózza, de természetesen Deadpool karaktere továbbra is közel áll a szívéhez - nem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy néha otthon is beöltözik, csak úgy.

A napokban az amerikai IGN-nek adott interjújában árulta el, hogy felvázolt egy rövidfilmet, ami a Disney illetékeseinek nem jött be.

Hirdetés

Ebben Deadpool a Bambi anyját megölő vadászt vallatta volna, annyi csavarral, hogy igazából csak azt akarta megtudni, hogyan lehetne a Disney leggyűlöltebb karaktere, hogyan vehetné át ezt a szerepet tőle.

Végül belenyugodott, hogy ezt nem lehet, és előállt a Deadpool-Korg videó ötletével, amivel a karakter hivatalosan is csatlakozott az MCU-hoz. A háttérben egyébként formálódik a harmadik Deadpool film is, és a Marvel Filmes Univerzum felett bábáskodó Kevin Feige szerint azt nem fogják majd vissza.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Free Guyt augusztus 12-én mutatják be a magyar mozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)