Hirdetés

A Disney+-on mutatják be az élőszereplős Mulant, de extra pénzt kérnek érte

|

Legalábbis az Egyesült Államokban. Azokba az országokba, ahol nincs még Disney+, ez a film is hagyományos módon érkezik, mozis bemutatót kap.

Hirdetés

A koronavírusjárvány miatt a Disney-nek sorra kellett eltolnia filmes bemutatóit, az élőszereplős Mulan feldolgozás pedig látványosan kimaradt a legutóbbi ilyen buliból, ez a mozi film nem kapott új premierdátumot. Most már azt is tudjuk, hogy miért történt így.

Hirdetés

Hivatalosan is bejelentették ugyanis, hogy az új Mulan mozi a Disney+ streamingplatformon fog debütálni az Egyesült Államokban, Kanadában, Új-Zélandon, Ausztráliban, és bizonyos nyugat-európai országokban. Ez a digitális premier viszont határozottan rendhagyó lesz, mivel a Disney+ kínálatának többi elemével ellentétben a Mulan nem válik azonnal elérhetővé minden előfizető számára.

Aki meg szeretné nézni a Disney új filmjét, annak a megszokott havi előfizetési díjon felül még 30 dollárt (nagyjából 8800 forintot) ki kell fizetnie a Mulanért - ez egyébként három darab amerikai mozijegy ára. Bob Chapek, a Disney vezérigazgatója elmondta, egyszeri alkalomról van szó, tehát nem kell arra számítani, hogy általánossá váljon ez a megoldás. A Fekete Özvegy film például a korábban vázolt ütemterv szerint novemberben érkezik meg a mozikba - hozzánk például egészen pontosan november 5-én.

Kísérletnek szánják a digitális bemutatót, de elég valószínű, hogy ha beválik a dolog, akkor nem utoljára láttuk ezt a megoldást. A Mulan egyébként azokba az országokba, amelyekben még nem érhető el a Disney+, hagyományos mozis bemutatót kap majd szeptember 4-én. 

Frissítés: Időközben megérkezett a hazai forgalmazó közleménye, amely szerint hozzánk egészen pontosan szeptember 10-én érkezik meg a Mulan, ez pedig egyúttal azt is jelent, hogy Az új mutánsok premierje egy héttel a tervezettnél korábban, szeptember 3-án lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)