Hirdetés

A Disney+ Star Wars sorozatai a Star Wars 1313-ból is merítettek ihletet?

|

Egy fejlesztő állítása szerint felbukkantak a munkái a Disney szériáiban.

Hirdetés

A Star Wars 1313-at még a 2012-es E3-on leplezték le, hogy aztán 2013-ban el is kaszálják, mikor a LucasArtsot felvásárolta a Disney. A Boba Fett pályafutásának korai éveire koncentráló videojáték azóta is folyamatosan kísérti a rajongókat, bizonyos időközönként felbukkannak "mi lett volna, ha"-típusú képek és videók, amik fájdítják a szívünket.

Az évek múlásával egyre kevesebb rá az esély, hogy bármilyen formában láthatjuk azt, ami a 1313 lett volna, viszont a legújabb fejlemény szerint úgy tűnik, hogy bizonyos értelemben már láthattuk is, és fogalmunk sem volt róla. 

Hirdetés

Egy Grant Parker nevű dizájner - aki maga is dolgozott a Star Wars 1313-on - ugyanis Twitteren azt mondta, hogy a játék egyes koncepcióterveit látta felbukkanni a Disney+ Star Wars sorozataiban, a The Mandalorianben és a The Book of Boba Fettben. A napokban kikerült gameplay videó kapcsán számolt be róla, hogy a felvételeken látható húsüzem állítása szerint az első profi tervezői munkája volt és nagyon fontos számára, így örül neki, hogy újra láthatta. 

Ezt követően pedig hozzátette érdekességként, hogy sok korai koncepciós cuccot a Star Wars 1313-ból újrahasznosítottak és felhasználtak az említett két sorozatban, beleértve egy tauntaunokkal teli hústárolót is, aminek nagyon örült, amikor meglátta a Boba Fett sorozat legutóbbi epizódjában. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Parker hozzátette, hogy nagyon szerette volna, ha a Star Wars 1313 megjelenik, de azt is szereti, amit a Respawn véghezvitt a Jedi Fallen Orderrel, ami bizonyos szempontból szellemi örökösnek számít, és alig várja, hogy lássa a csapat következő Star Wars projektjét is. 

Nemrég egyébként külön videóban foglaltuk össze, milyen Star Wars filmekre és sorozatokra számíthatunk a jövőben. Ha még nem láttátok, akkor alább pótolhatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)