Hirdetés

A Disney szerint Scarlett Johansson vádaskodása egy PR-kampány része

|

Tovább fokozódik az feszültség a Disney és a Fekete Özvegyet alakító Scarlett Johansson között, most a médiaóriás vágott vissza újabb feltételezésekkel.

Hirdetés

Hosszú várakozás után pár héttel ezelőtt végre mozikba került a Fekete Özvegy önálló filmje, ami nem csak a mozikban, de a Disney+ streaming szolgáltatáson is elérhetővé vált azoknak, akik az előfizetésen túl még 30 dollárt kifizetnek.

A film ennek ellenére is ígéretesen nyitott a mozikban, de az érdeklődés hamar alább hagyott, amiért rengetegen a Disney+-t vádolták, a főszerepet játszó Scarlett Johansson pedig végül beperelte a Disney-t, amiért állítása szerint ők megszegték a szerződést, amelyben csakis mozis megjelenésről volt szó.

Hirdetés

Azóta kitartóan megy az adok-kapok a felek között, a Disney igen csúnya kritikát intézett a színésznő felé, akit végül több szervezet is támogatni kezdett az ügyben, de a hírek szerint elég rosszul viselte a vállalati narratívát, miszerint pénzéhes és gátlástalan emberként próbál extra előnyt kicsikarni magának a helyzetből. A közvélemény mostanra már inkább Johansson pártját fogja, ám a Disney nem hátrál meg és a cég egyik jogásza, Daniel Petrocelli azt állítja, hogy az egész per csak egy PR-fogása része:

"Egyértelmű, hogy ez egy alaposan megtervezett PR-kampány része, amellyel egy olyan célt próbálnak elérni, amelyet egy per keretein belül nem lehet. Nincs az a fajta nyomás, amely megváltoztathatja a szerződésben foglalt kötelezettségeket. Az írott szerződés kristálytisztán fogalmaz."

Továbbra sem világos a publikum számára, hogy mik voltak a szerződés pontos feltételei, úgyhogy ezen a ponton nem nagyon tehetünk mást, mint hogy megvárjuk a bíróság ítéletét is, amiből talán több részlet kiderül. Persze, ettől függetlenül a Disney imidzsének is biztos jót tenne, ha nem ilyen személyeskedő stílusban bánna a színésznővel, ezek viszonylag ritkán sülnek el jól PR szempontból, akármi is az igazság.

Ti mit gondoltok?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)