Hirdetés

A Doctor Strange 2 egyik színésze csak a rajongók miatt került bele a filmbe

|

Kevin Feige szem előtt tartotta, hogy mit szeretnének a Marvel-rajongók.

Hirdetés

Már az 1 milliárd dolláros bevételt ostromolja a Doctor Strange az őrület multiverzumában, amely nemrég felkerült a Disney+ kínálatába is, így aki nem jutott el rá a moziba, az otthon is megnézheti egy előfizetés fejében. A pénzügyi eredmények és visszajelzések alapján jó döntés volt a Marvel részéről, hogy hagyta Sam Raimi rendezőt kibontakozni, ahogyan annak is sokan örültek, hogy az Illuminati keretében felbukkant egy-két ismerős arc is. Innentől spoileresen folytatjuk!

Hirdetés

A legnagyobb üdvrivalgást egyértelműen a Patrick Stewart által megformált Xavier professzor kapta, őt pedig a Fantasztikus Négyes vezetőjének megjelenése követte: Reed Richards bőrébe ugyanis az a színész bújt, aki szinte minden rajongói kívánságlista élén állt az elmúlt évek során: John Krasinski. A rajongói igényekkel természetesen a Marvelnél is tisztában voltak, pontosan ezért tette lehetővé Marvel Studios elnöke és az MCU atyja, Kevin Feige, hogy Krasinski kapja meg a rövid, de emlékezetes szerepet - derült ki a filmhez készült audiokommentár során Sam Raiminek köszönhetően: 

"Annyira vicces, hogy Kevin [Feige] azért választotta Johnt [Krasinski], mert a rajongóknak volt egy álmuk arról, hogy ki lenne a tökéletes Reed Richards. És mivel ez egy alternatív univerzum, azt hiszem, Kevin azt mondta: 'Váltsuk valóra ezt az álmot'. Mindig is nagyon élveztem az összes alakítását."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A film extráját ti is megtaláljátok a Disney+-on, viszont a nyilatkozat rámutat egy apróságra: hogy Krasinski azért került bele, mert egy alternatív univerzumról van szó, ami feltételezi azt, hogy a háttérben jelenleg is készülő Fantasztikus Négyes filmben már talán nem ő lesz Reed Richards. Igaz, a sikeres cameo után egy ilyen lépés komoly felháborodást válthatna ki a rajongók körében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)