Hirdetés

A Doctor Strange 2 főszereplője sötétebb sztorit akart

|

A Doctor Strange az őrület multiverzumában helyenként egy kifejezetten komor sztori volt, de Cumberbatchnek más ötletei is voltak.

Hirdetés

A Doctor Strange folytatás ugyan nem volt egészen horrorfilm, azért magán hordozta a műfaj jegyeit. Ez elkerülhetetlen volt Sam Raimivel a kormány mögött, de Benedict Cumberbatchnek úgy tűnik, hogy ez sem volt elég. Ő sötétebb sztorit akart.

A színész a napokban adott interjút a Prestige kollégáinak, ahol mesélt kicsit a film írása és összeállítása körüli munkálatairól, és saját szerepéről a folyamatban.

Amikor a sztori egyik részét tervezték, akkor kifejezetten rá akart dőlni a szomorkás, és borús hangulatra.

"Azt éreztem, hogy keményebbnek kell lennünk az egyik jelenetnél. Volt egy kicsit negédesebb verziója az adott pillanatnak, de végül nagyon elégedett voltam azzal, ami lett belőle. Sam Raimi mindenben benne volt, és Michael Waldron is támogatott az írással kapcsolatos feladatokban."

Ugyan Cumberbatch nem mondta ki konkrétan, valószínűleg a Marvellous Melvyn variánsról van itt szó, aki végül kimaradt a Doctor Strange 2-ből.

Hirdetés

A karakter Strange egyik unalmasabb, színpadi bűvész verziója volt, akivel a mi mágusunknak kellett volna szembenéznie.

Cumberbatch egyébként kiemelte, hogy imádta játszani a variánsait.

"Ez volt a legjobb az egészben. Nagyon szerettem csinálni, ami tudom, hogy egoistán hangzik, de ezek vagyunk mi, színészek. Imádtam a jeleneteket magammal, mert egy kihívás volt. Egyébként lehetőségem is volt egyébként megírni ezeknek a jeleneteknek egy részét."

Meglátjuk, hogy kapunk-e még sötétebb Strange verziót. A multiverzum hatalmas, és a Marvelnek komoly tervei vannak a koncepcióval. Jelenleg semmi sincs kizárva.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)