Hirdetés

A Doctor Strange 2 újraforgatásairól szóló pletykákat a főszereplő erősítette meg

|

Aggodalomra semmi ok, ez azért ma már eléggé bevett megoldás a nagyobb filmeknél.

Hirdetés

A Marvel filmek rajongói múlt héten összeszólalkoztak Twitteren. A veszekedés tárgyai azok a pletykák voltak, melyek szerint a Pókember: Nincs hazaút, és a Doctor Strange 2 újraforgatásokra szorulnak. A rajongók egyik fele nagyon ellenkezett, de Benedict Cumberbatch most rendet rakott.

Maga a színész erősítette meg, hogy bizony lesz még meló a Doctor Strange 2 egyes jeleneteivel, erről pedig egy nagy mosoly társaságában mesélt.

Hirdetés

Cumberbatch láthatóan eleget dolgozott a Marvel Studiosnál ahhoz, hogy tudja, hogyan kell eladni egy ilyen bejelentést. A Today Show-ban adott interjújában nagy lelkesedéssel adott választ a felmerült kérdésekre.

"Nagyon izgatott vagyok. Sam Raimi irányítja a hajót, így elképesztő dolgokra számíthatunk. És igen, hamarosan még jobbra csiszoljuk a filmet: novemberben és decemberben jönnek az újraforgatások, aztán májusban premier. Addig várnotok kell... ennyit kaptok."

A Pókember: Nincs hazaút kapcsán nem volt megerősítés, de ott meg is lepődnénk, ha a decemberi premierdátum mellett még nekiállnának bármit újraforgatni. Peter kalandjához valószínűleg már nem fognak tudni hozzányúlni, még ha akarnak sem.

Hogy a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában kapcsán mégis mi volt az, ami szúrta Raimi szemét, az kérdéses, de akárhogy is, ott még van idő. Különösen annak fényében, hogy a filmet elcsúsztatták, így az csak jövő májusban kerülhet a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)